Hadia Tajik må gå!

2
2564

Giske har gjort mye dumt, men Hadia Tajik har gjort enda dummere ting. Jeg så et bilde av henne. Hvordan kan hun, som har opprinnelse fra Pakistan, stille opp med palestina-skjerf i stortinget? Dette vitner om meget dårlig dømmekraft.

(NB: Fra redaksjonen, 14.2.2022: Forsidebildet av Tajik i stortingssalen der hun holder innlegg, som beskrevet i teksten over, er fjernet fordi D1 har fått beskjed om i dag at bildet er i strid med den som har opphavsretten til bildet, NTB. Debatt1 beklager at det ikke ble undersøkt godt nok hvilket bilde skribenten har brukt. Debatt1 har ansvaret og vi beklager bruk av bildet).

Den eneste forklaringen som jeg kan komme med, er at hun er muslim, og vil fremheve det. Hun sier selv at det finnes ingen «muslim light».

Muslimer støtter det fiktive folket «palestinere» som en brekkstang for å ødelegge Israel. Denne løgenen er det mange i Vesten som går på. Innenfor Arbeiderpartiet er det fritt fram. De er så hjernevasket at de tror på løgnen!

Det var Arafat som fant på dette med et palestinske folk. Hvilket språk har de hatt, hvilken kultur har de hatt, hvilken nasjonalsang har de hatt, hvilket flagg har de hatt, hvilket land har de hatt, hvilken hovedstad har de hatt? Hvilke attributter har de hatt som skulle tilsi at de var et eget folk? Absolutt ingenting! Det var jøder som bodde i området som ble kalt palestinere. Arabere ville ikke ha noe av det. De var jordanere, helt til Arafat kom……Da var det plutselig mange arabere som ble «palestinere»

Så kommer historieløse Hadia…….

Dette vitner om en utrolig dårlig dømmekraft. Dette skal være nestleder i et av norges største partier? Det hører ikke hjemme noe sted. Topp-politikere i Norge skal fremme Norge som en fredsnasjon og ikke ta parti! Selv om hun er medlem i kvinnenettverket i AP, så må hun gå. Dette holder ikke mål!

 

Facebook kommentarer

2 KOMMENTARER

 1. Så har hun vist dårlig dømmekraft i «Giske-saken» også.

  Hun påberoper seg å være jurist.

  Når hun leser opp anklager mot Giske i et sentralstyremøte i Arbeiderpartiet, hvor Giske ikke er til stede, ja da kan noen og enhver undre seg om hun overhodet har bestått ekasamen!

  Dette bærer tydelig preg av en maktkamp. Vi vil se i fremtiden at Hadia vil utfordre Jonas sin posisjon. Der vil hun tabbe seg ut, fordi hun er ikke sterk nok. Støre er heller ikke sterk nok. Det vil vare en tid, men så vil hele korthuset rase sammen. Da vil vi få en muslimsk leder i Arbeiderpartiet.

  Så må Arbeiderpartiet begynne på nytt. Det de ikke skjønner er at arbeiderklassen er en minoritet i Norge i dag. Arbeidsplassene forsvant til Kina, fordi det er billigere. Den nye «underklassen» er muslimene. Derfor vil vi se et Arbeiderparti vi ikke kjenner igjen. De vil gå der stemmene er….

  Så kunne jeg sagt mye mer, men jeg gjør ikke det nå……

 2. Tale er sølv, tausthet er gull.

  Ja. de har nok rotet litt her, men man får også huske på at det først har vært ufin oppførsel, maktmisbruk eller seksuell trakassering. Om noen velger å bruke dette i maktkamp eller ikke er sekundært.

  Får man en gang en kvinnelig muslim som leder så er jo det alltid et eget tema, men det er nok hvordan de spiller dette spillet som avgjør. Deretter er det resultatene som teller.

  Kina har lav arbeidsledighet og har hatt høy vekst lenge. Vent 50 år så har de en enorm middelklasse og de er utdannet nok til at de kan demokratisere. Som i Singapore. Nå har også Norge lav ledighet, så selv om arbeidsplasser blir borte gjelder det å skape nye. Det kan bli vanskelig å lede et samfunn hvor entreprenørskap og kunnskap er viktig med Arbeiderpartiets tradisjoner. Et område som for øvrig innvandrere gjør det sterkt i, særlig de fra øst-europa. De er jo arbeidere, og jobber hardt, men samtidig er de kapitalister.

DELTA I DEBATTEN:

Please enter your comment!
Please enter your name here