Ukesludder – Resetts behandling av enkeltmennesker

2
3199
Red: Skjermbilde forside resett.no. 17.04.19. Legg merke til skrivefeil ved`tørr`.

Det har visst ikke kommet oppdateringer om det jeg vil kalle for avisforsøket Resett, fra meg på en stund. Det skyldes utelukkende at mine pølsefingre befinner seg i opptil flere paier, ikke at Resett har sluttet med sludder. Det er tvert imot så uendelig mye sludder.

John M Johannessen, som er fast kommentator og som framstilles som journalist (men usikkert om han er utdannet som det), hiver seg på det klassiske narrativet fra ytre høyre om at muslimene fryder seg over alt vondt som skjer i vår del av verden. Uten å oppgi kilde, linker han til de samme tre kommentarene fra muslimske svar på Resett-tilhengere. I sitt artikkelforsøk deler han en video fra YouTube-kanalen SwedenENGSUB, breddfull av genuint rasistiske og konspiratoriske videoer. Og hvem driver den kanalen? Den har tydeligvis koblinger til genuint rasistiske Alternativ för Sverige, partiet for de som er for sprø for Sverigedemokraterna. Se her: https://en.wikipedia.org/wiki/Alternative_for_Sweden

Skjermbilde, fb

Deretter har vi Kenneth Olsen, såkalt gjestejournalist på Resett, som blir opprørt over at journalist og utenrikskommentator for TV2, Fredrik Græsvik, påpeker det absurde forslaget fra Donald Trump om hvordan Notre Dame burde slukkes. For en som Olsen så bør man ikke nevne Trumps idioti. Det var også ille å nevne at Trump lyver om sin fars bakgrunn, noe Olsen tror er en forsnakkelse. Trump har altså hevdet at faren er svensk, til og med i sin bok The Art of the Deal. https://www.theguardian.com/…/trump-keeps-saying-his-father…

Kenneth Olsens `glimrende` kilde er (høyreorienterte) George K Gooding, og disse møtes i sin iver etter å bortforklare Trumps løgner. Far og farfar er veldig like ord sies det, særlig på engelsk (not!), og ordet `Sweden` er nesten likt `Queens` når man uttrykker seg skriftlig.

Et annet yndet tema for Kenneth Olsen er Filter Nyheter, som stadig avslører Resett, se siste her https://filternyheter.no/resetts-kommentarfelt-etter-massedrapene-motstandsfolk-ikke-terrorister/, blant mye annet. Olsen har ikke bedre kjennskap til journalistikk enn at han tror slikt er et påskudd, og at kvantitet trumfer kvalitet. For Olsen er Harald S. Klungtveit en useriøs redaktør, mens Helge Lurås er god. Olsens avis rapper saker fra seriøse medier, Gatestone Institute, Breitbart, Daily Caller og Facebook-veggen til Kjell Erik Eilertsen, mens det aller meste kommer fra NTB. Resten de publiserer er rørete vås basert på tynt kildegrunnlag fra interne og eksterne skribenter.

Olsen er kjent for å la folk gjennomgå når de problematiserer og diskuterer Resett-parallellsamfunnets holdninger. Han er ikke på ballen når Helge Lurås og Maria Zähler henger ut helt vanlige representanter for folk flest. Nylig så vi, noe som også har skjedd før, at personer/kritikere gjør diverse bedrifter oppmerksomme på at deres annonser er å finne hos Resett, og normalt rasjonelle mennesker ønsker selvsagt ikke å annonsere der.

De karakteristiske signalgule beskjedene til lesere av resett. Her om annonser.

Flere har stoppet sine annonser. Resetterne reagerer med noe som ligner desperasjon, og de skriver idiotiske tekster som trigger idiotiske reaksjoner fra deres parallellsamfunn. Dette er nærmest scientologi-metoder. Lurås er selvsagt for feig til å svare på spørsmål, til å «ta debatten».
https://radikalportal.no/…/resett-publiserer-hjemmeadresse…/

Ingen normalt oppegående mennesker kan påstå at Resett har noen verdi. Dette er normal Resett-kritikk fra en Resett-skeptiker som Resetts redaksjon, Lars Akerhaug, Einar Hammer, Shurika Hansen, Erling Marthinsen og resten, samt Resetts lesere, bør argumentere mot heller enn å avfeie. De evner absolutt ikke å ta debatten, særlig ikke når den inneholder konkretiseringer.

 

 

Fra redaksjonen. Profilert Hot Spot. Innlegget, i orginal versjon, var først publisert på Gunnar Thunes egen fb-side, https://www.facebook.com/gunnar.thune/posts/Ukesludder

Facebook kommentarer

2 KOMMENTARER

 1. Dagen etter publisering av innlegget så har Resett rettet opp stavefeilen i tørr til tør.

  D1 tok kontakt med resett med det samme innlegget var publisert for å informere om tilsvarsrett.

  I forbindelse med tema annonse, så har jeg nylig opplevd å få reklame om å støtte resett økonomisk knyttet direkte til mitt navn vd googlesøk på meg selv. Jeg sa fra om dette til resett og det ble rettet opp.

  Jeg har ikke for vane å kommenteres andres innlegg her på D1, men jg opplevde det som uforsiktig spredning av reklame, mildt sagt, fra resett sin side da den ble lagt sammen med mitt navn. Den gule reklame`boksen` har resett plassert så mange steder på sin side at det også ble koblet opp mot navn på personer som ikke jobber i resett. Det så ut som om jeg reklamerte for resett, det var også bilde av meg og forslag til hvor mange penger en kunne gi. Jeg ble opprørt, men opplevde at resett tok meg på alvor – og det ble endret etterhvert og nå er det helt korrekt info i den linken dit, om meg. Jeg har publisert en artikkel på resett tidligere, denne (viser den fra d1, da den også ble publisert her) https://debatt1.no/piloter-ma-arbeide-stadig-mer-i-takt-med-den-beinharde-konkurransen-mellom-flyselskapene/

 2. Jeg kjenner ikke til Resett, har kun lest enkelte innlegg der etter at de ble anbefalt i Verdidebatt, som nå dessverre har mistet sin verdi. Men har fulgt steigan.no, og ser at de samme menneskene ønsker å boikotte dette nettstedet. Utrolig synd, hva Steigan har fått til i Tolfa er jo helt fantastisk!

  All opposisjon til stats-/markeds-duopolet har sin verdi, men Steigan ser ut til å ligge nærmere alternativet, som er å finne i allmenningene. Ta Livoll leirsted, en fantastisk allmenning, hvor jeg tilbrakte påsken sammen med småjentene. Her sov vi i 24 arbeidsbrakker med fellesstue i midten, i istedenfor at hver har egen hytte. Mye triveligere, og et langt mindre økologisk fotavtrykk. Derfor er svaret å finne i allmenningene. De ultimate allmenninger har Terje Bongard skissert for oss i lommedemokratiet.

  – Påskeminner 2019 fra Livoll leirsted (Måtte dessverre fjerne lenken, da denne gjorde så kommentaren havnet i spam, men søk opp hvis du ønsker å se 10 flotto fotografier fra leiren)

DELTA I DEBATTEN:

Please enter your comment!
Please enter your name here