Terroraksjonen i Manchester

0
1933

Nå har det skjedd igjen……

På norske medier står forståsegpåere fram og sier at frykten må ikke ta overhånd. Det skjer sannsynligvis ikke meg og deg. Hvor puslete holdning går det an å ha. Hva med respekten for ofrene?

Da jeg var i militæret, hadde vi kollektiv straff. Hvis noen hadde gjort noe dumt, og befalet ikke fant ut hvem det var, fikk alle inndratt permen. Det var meget effektivt. Det skjedde ikke igjen. Hvorfor gjorde det ikke det tror du? Så kan du si at det er urettferdig, men det virker!

Det er ingen hemmelighet at disse terroraksjonene vi ser i Europa er forbundet med islam. Samtidig er flesteparten av muslimene fredelige. Hvorfor kan vi ikke si at dette vil vi ikke ha noe av. Hva med å forby Koranen i den vestlige verden og behandle dem som nazister? Er det ikke bedre at noen muslimer føler seg urettferdig behandlet, enn å la våre egne barn bli drept? Så får de selv rydde opp i det.

Det sies jo at bøker som oppfordrer til drap og vold er ulovlige. Derfor er Koranen den første boken vi skulle forby. Så er det noen uvitende folk som sier at da må vi forby Bibelen også?

Nei. Slik er det ikke. GT er en jødisk historiebok. Det står beskrevet om mange forferdelige hendelser. Skal vi forby historiebøker som beskriver andre verdenskrig?

NT er det kristne budskap. Det står ingen oppfordring til drap og vold der, tvert imot!

 

Facebook kommentarer

DELTA I DEBATTEN:

Please enter your comment!
Please enter your name here