Om såkalt faktasjekking av informasjon om alternativer til vaksinering mot COVID-19

0
1205
Kanskje faktasjekkerne burde undersøke litt grundigere

Når det gjelder informasjon om andre medisiner enn vaksiner som skal hjelpe mot COVID-19, har media og Big Tech vært veldig påpasselig med å stoppe dette. Wikipedia har jobbet aktivt med å kalle all slik informasjon for konspirasjonsteorier eller falske nyheter. Også den amerikanske smittevern-eksperten Fauchis engasjement i fremstillingen av biologiske «krigføringsmidler» (som kan linkes til COVID-viruset) har man prøvd å begrave. Dette trass i at Newsweek hadde en lang artikkel om dette.

Både Facebook, Youtube og Twitter m.flere har fjernet video-intervjuer med flere leger som har lang erfaring med bruk at hydroksyklorokin (og sink) som en effektiv forebyggelse og kur mot coronaviruset. Begrunnelsen for sensuren er at legenes påstander ikke er i tråd med anbefalingene til Verdens Helseorganisasjon (WHO). Da folk prøvde å se på dette, ble de bare møtt med:

Nå finnes det alternative medier som ikke har slik sensur. En av de første videoene finnes fremdeles på BitChute.

Nå har det seg slik at WHO fikk stoppet utprøvingen av hydroksyklorokin på grunnlag av en studie gjengitt i legetidsskriftet Lancet. Der var konklusjonen at medikamentet ikke hadde noen virkning, og kunne i tillegg føre til hjerteproblemer. En av legene som var med i det sensurerte intervjuet avslørte imidlertid Lancet-studien som dikt og fanteri, og magasinet trakk artikkelen tilbake 2 uker etter den var offentliggjort. Likevel har ikke bruken av hydroksyklorokin offisielt blitt startet opp igjen.

Et annet slikt billig legemiddel  (patentrettighetene gikk ut i 1996) er ivermectin. Ivermectin ble oppdaget i 1975 og tatt i bruk som legemiddel i 1981. Oppdagelsen av legemiddelet førte i 2015 til nobelprisen i fysiologi og medisin til forskerne William Campbell and Satoshi ?mura. Det er på WHO sin liste over essensielle medisiner. Medisinen er mye brukt som profylakse i utviklingsland eller andre plasser hvor mennesker er utsatte for parasittsykdommer.Også her finnes en god del undersøkelser som viser en positiv virkning mot COVID-19.

Interessant å se er denne meldingen fra «The Indian Express» (oversatt fra den Indiske avisa):

«Uttar Pradesh var den første staten i landet som introduserte profylaktisk og terapeutisk bruk av ivermectin i stor skala. I mai-juni 2020 testet et team i Agra ledet av Dr. Anshul Pareek ivermectin til alle RRT-teammedlemmer (Rapid Response helseTeam)  i distriktet. Det ble funnet at ingen av disse fikk Covid-19 selv om de hadde daglig kontakt med pasienter som hadde testet positivt for viruset, sier Vikssendu Agrawal, statsovervåkingsoffiser i Uttar Pradesh.

Han la til at basert på resultatene fra Agra, godkjente delstatsregjeringen bruken av ivermectin som profylakse for alle som var i kontakt med Covid-pasienter og godkjente senere administrering av terapeutiske doser for behandling av slike pasienter.

Han forklarte at den rettidige introduksjonen av ivermectin siden den første bølgen har hjulpet staten til å opprettholde en relativt lav positivitetsrate til tross for den høye befolkningstettheten: «Selv om vi er den mest folkerike staten med høy befolkningstetthet, har vi en relativt lav positivitetsrate og saker per million innbyggere. «

Regjeringen uttalte: «Leger anbefaler å ta ivermectin 12 mg for å hjelpe til med å begrense effekten av pandemien. Dette stoffet er svært effektivt for å beskytte mot Covid-19. Derfor appellerer vi til hver enkelt innbygger om å ta denne tabletten. «

Meldingen forklarer deretter doseringen: For positive pasienter som er isolert hjemme (en tablett per dag i tre dager og for primære og sekundære kontakter (en tablett hver på den første og syvende dagen).»

Uttar Pradesh har det lavest  prosentvise antall vaksinerte innbyggere i India. Men ved innføringen av legemidlet ivermectin, falt både smittetall og dødelighet signifikant.

For tiden – omkring 1. november – har antallet nye døde av COVID sunket til null i denne delstaten. Her er det tale om et område med omkring 240 millioner innbyggere.

Man kan gjøre seg tanker rundt reaksjonen til media, Big Tech og ikke minst, smittevernkontorene rundt om i verden. Hvis det er hold i påstandene om at hydroksyklorokin og/eller ivermectin er virksomme mot sykdommen, er det ikke unaturlig å tenke seg at det virkelig ligger en virkelig konspirasjon bak.

Det finnes en 25 minutters video som faktisk dokumenterer dette. Vi får oppgitt navn på folk og institusjoner som på dette vis er medskyldige i å forårsake mange unødvendige dødsfall ved å pushe vaksinasjons-narrativet samtidig som de prøver å fjerne all info om alternativene. Her har tydeligvis profittbegjæret vært et altoverskyggende motiv.

Er det noen som har hørt om begrepet «forbrytelse mot menneskeheten«?

——————————————–

Lenke til artikkelen i The Indian Express

Hvor mange mekanismer trenger du? 20 måter ivermectin beskytter oss mot covid

TV2 om Ivermectin

 

Facebook kommentarer

DELTA I DEBATTEN:

Please enter your comment!
Please enter your name here