Let’s Go Brandon

0
1044

Det er et interessant øyeblikk i USAs historie. De fleste nordmenn vet kanskje ikke hva «Let’s Go Brandon» betyr. Som vanlig er dette nyheter våre store media holder stilt om – fenomenet blir sensurert.

I USA er «The People» ikke fornøyde, og de finner nye måter å protestere på. Tradisjonelle protester fra Hillarys «Basket of Deplorables» forbys, eller blir sabotert av voldelige infiltratører og ignorert av media. Det har blitt farlig å gå i gatene og bære plakater. Noen få «fake» demonstranter som bærer horn er det media konsentrerer seg om – og media bruker dem gjerne til feilaktig å definere et stort sett kristent middel- og arbeiderklassefenomen som «innenlandske terrorister». Men så dukket det opp en spontan bevegelse på stadioner med tusenvis av mennesker. Hvor mange nordmenn er egentlig klar over at koring av «Fuck Joe Biden» skjer på fotballkamper i Utah, Oklahoma, Mississippi og New Jersey? Dette er grove masseerklæringer som vitner om opprør. Det kalles «en bevegelse», og det sprer seg. Enkeltpersoner kan ikke bli straffet eller tie, og selv om det er en desperat ynkelig nasjonal diskurs, utgjør den et poeng. Det er grov respektløshet for presidentens kontor.

Så foran det brennende masseopprøret intervjuet en NBC TV-journalist en NASCAR-sjåfør kalt Brandon. Alle med øyne og ører visste nøyaktig hva som skjedde i bakgrunnen, men hun prøvde å gi bort «Fuck Joe Biden»-koret som «Let’s Go Brandon». Det var en form for frekk, men desperat medie-gaslighting, og ikke-venstre har plukket det opp som et slagord mot både Biden og media. «Let’s Go Brandon» er selve symbolet på falske nyheter.

Og når mystiske omtaler av «Brandon» dukker opp i sosiale medier, åpnes folks øyne for hva som virkelig skjer. Stemte 80 millioner amerikanere virkelig på denne mest populære presidenten noensinne, og forteller media oss virkelig hva som skjer?

 

Youtube-innslag som viser fenomenet: https://youtu.be/QUqGiCrPCKA

Her er eksempel på problemer som nå har oppstått når foreldre skal heie på sønnen som heter Brandon: https://youtu.be/J3S2avOrVQ0

 

Facebook kommentarer

DELTA I DEBATTEN:

Please enter your comment!
Please enter your name here