Hva vil Trump?

0
2167

Da jeg gikk på universitetet, på NTH, selv om det meste var om teknikk, lærte jeg også om om business og økonomi. Et fag vi hadde, var business management. Læreren fortalt om mange interessante ting.

En ting var – hvorfor er det noen businessfolk som lykkes, og andre ikke?

De hadde gjort noen undersøkelser på det i USA. De fant ikke så mye, men en ting de fant, var at de som lykkes, satte i gang noe, i stedet for at det skulle havne i bedriftens interne byråkrati. De satte i gang noe. Hvis ikke det var perfekt, så justerte de det under veis. De hadde makt til å gjøre det

Jeg mener at Trump er på den veien. En bedrift er ikke demokratisk. Det er sjefen som bestemmer. Når han er president, i USA, må han ta hensyn til demokratiet. Han har ikke enerådende makt.

Derfor, tror jeg, han vil lykkes i begynnelsen. Det vil vil oppgangstider, men det vil ikke vare…..

I begynnelsen, vil USA sin økonomi vokse. Jeg tror også at Israel vil vokse, også i den forstand at de vil utide sitt område. Verden vil oppleve oppgangstider.

Så vil det snu. Jeg vet ikke når. Jorarlf Gjerstad, sa at Trump kommer til å bli skutt. Han sa ikke når. Det vil skje noe dramatisk. Jødene vil få skylden og da opplevever vi enda en bibelsk profeti. Jødene vil flykte fra USA til Israel, med mye gods og gull.

Det står en interessant profeti i GT. De første jødene vil Gud «fiske» hjem. Vi så jo det utrolige i 1948, da jødene fikk sitt land!. Så vil han sende «Jegere» og jage resten hjem.

Til og med, den kristne «høvdingen» Ole Hallesby, underviste sine studenter på 30-tallet, at dette er umulig. Dette med Israel’s samling måtte forståes billedlig. Senere måtte han krype til korset:-)

Det «umulige» kommer til å skje igjen. De vil få utvidet sitt område, og det kommer nesten ikke til å bli plass til alle, så mange kommer det!

Det er ikke meg gitt å gi noen dato, om det blir i år, neste år, eller flere år til. Men det kommer til å skje!

Verden skal undres, og mange vil tro, men de som ikke tror, skal fortsatt ikke skjønne noe…..

Facebook kommentarer

DELTA I DEBATTEN:

Please enter your comment!
Please enter your name here