Madeleine McCann

2
3713

Det er lenge siden Madeleine McCann ble kidnappet. Den gang frigjorde politiet fantombilder av to menn som var av interesse for politiet.

Mange år senere dukker liknende, eldre utgaver av disse to karene opp som interessante i forbindelse med kodespråk i lekkede eposter. Nå ser de sånn ut:

Mange vil sikkert tenke at det er tilfeldig at to menn som likner Tony Podesta og John Podesta skal ha kidnappet Madeleine McCann. Bare så det er krystallklart: Fantombildene BLE publisert i sin tid av etterforskerne. Mange vil sikkert likevel tenke at Pizzagate åpenbart er en konspirasjonsteori:

https://www.youtube.com/watch?v=K6vvx2rHid0

Det er sikkert like tilfeldig at brødrene Podesta uten tvil VAR i Portugal den dagen Madeleine ble kidnappet og bodde cirka 400 meter fra åstedet i Praia da Luz. Sikkert også tilfeldig at de bodde hos en dømt pedofil som heter Clement Freud. Men det begynner liksom å bli litt rart når det er så mange påfallende tilfeldigheter.

NRK har selvsagt avvist dette som en konspirasjonsteori og det samme har resten av det «liberale»/venstrevridde media – dette er tross alt venner av Clinton og da må det være konspirasjonsteorier. Det endelige beviset for konspirasjonsteori kom visstnok da en mann stormet Pizza-butikken til James Alefantis og skjøt vilt. Når gale mennesker er involvert må jo alt være en konspirasjonsteori.

Men før man avviser en såpass alvorlig konspirasjonsteori uten videre, bør man ha raske svar på enkle spørsmål.

Hvorfor skriver Podesta og hans epost-venner i det som er åpenbart kodespråk? Et ekkelt kodespråk som har samme begreper som pedofile bruker rundt overgrep mot barn.

Hvorfor finnes det så skrekkelig mange bilder av småbarn og særdeles ekle dialoger på James Alefantis Twitter-konto. Som nå selvsagt har blitt gjort privat.

Hvorfor har ingen etterforskere fra Madeleine McCann-saken intervjuet Podesta-brødrene og avsluttet DET sporet. Fantombildene benyttes fortsatt – de to mennene fra bildene, det er åpenbart to ulike menn, er fortsatt ønsket av politiet. Det er for rart til å være sant.

Er beviset for en konspirasjonsteori at ingen kriminelle ville ha vært så åpenlyse med sin kriminelle aktivitet som James Alefantis og Podesta-brødrene potensielt har vært? Eller er det lurt å gjemme seg i full åpenhet?

Burde ikke en erfaren etterforsker tatt en kjapp kikk på saken og fått den ut av verden?

Se filmen over og vurder selv, men jeg advarer om at den inneholder ekle ting.

Under er det listet opp 13 konspirasjonsteoripoeng dersom man ønsker å lese mer:

http://www.thelastamericanvagabond.com/conspiracy/13-essential-data-points-pizzagate-pedophilia-allegations/

CBS 46 News tok utrolig nok opp saken nylig:

https://www.youtube.com/watch?v=-GZFHLAcG8A

Det krever baller for en TV-kanal å plukke opp konspirasjonsteorier.

Men hvorfor står ingen ofre frem? Det burde vært dusinvis av ofre som vokser seg store og kan vitne mot sine overgripere. Ingen pedofile ville vel myrdet barn bare for å skjule sporene sine? Sikkert bare en tilfeldighet at James Alefantis og andre Twitter-venner snakker om «kill-room» og viser bilder av kjølerom og små gravkister. Det hadde jo vært lurt å avlive ofre for overgrep, så de ikke senere kan vitne mot deg i stort antall. Men det er simpelthen for ekstremt til at man kan tro slikt.

Og for å slippe for mange store Madeleine McCann-etterforskninger ville det vært lurt å skaffe seg barn som ikke savnes. Feks haitiske barn i krise. Sånn som Laura Silsby forsøkte seg på med 33 haitiske barn i 2010. Silsby ble, etter påvirkning fra Huma Abedin, reddet fra langvarig fengsel for forsøk på bortføring av barn som faktisk hadde foreldre. Man kan google Silsby og vennene hennes, som feks advokaten hennes Jorge Puello, som er dømt for sex-trafficking i flere land i Amerika. Sikkert tilfeldig alt sammen.

Når man dykker ned i kanin-hullet blir det verre og verre å høre forskjell på seriøse indisier og mer åpenbare tilfeldigheter. Jeg avslutter, så får man evt se videoen over og selv avgjøre om dette er rene konspirasjonsteorier. Noe lukter konspirasjon, men samlet sett virker det minimum meget merkelig sånn disse menneskene holder på. Ingen rykende revolvere, men alt for mye absurd oppførsel, kodespråk som likner på FBI-registrert pedofilt kodespråk og stygge ord som «kill-room». Jeg avslutter.

Bildene av Podesta-brødrene sammen med fantombildene av mennene som tok Madeleine McCann kommer man seg ikke unna uansett.

Helt til slutt: Hva er egentlig en konspirasjonsteori? Hvordan vet man at noe er en konspirasjonsteori? Er det et vannskille eller en glidende overgang?

 

Facebook kommentarer

2 KOMMENTARER

  1. Dette var en interessant artikkel av Sindre Rudshaug.
    En øye-åpner rett og slett. Alle de nevnte tilfeldighetene i Portugal er rett og slett mistenkelig.

    • Ja, etter at valget er over spiller det ikke lenger noen rolle å få svertet Clinton. Hun er ferdig uansett.

      Det er nesten for utrolig til å skulle være sant og noe på videoen høres tynt ut og kanskje er det langt fra sant, men når det blir FOR mange tilfeldigheter OG bildene som åpenbart er av brødrene som indisie, så er det ihvertfall NOE sannhet over dette. Vi får håpe FBI er på saken og sjekker ut alle involverte.

DELTA I DEBATTEN:

Please enter your comment!
Please enter your name here