Forliksrådet

4
2382

Prøv å ikke bruk advokat, bruk forliksrådet. Advokater er monopolister som har fått særrettigheter av en av fiendene dine: Staten, og som noen ganger må benyttes, fordi staten er irrasjonell, lager irrasjonelle lover på et irrasjonelt språk og så må man ha prester som kan tolke alt dette våset og assistere deg. Så unngå advokater så langt du kan , dette kan ordnes greit selv. En bekjent fortalte meg at han benyttet en advokat som dag 1 sa han hadde rett og dag 2 sa han hadde feil – 2 diametralt selvmotsigende råd. Jeg sa til min bekjente at han burde be advokaten velge hvilken dag han var edru og be han betale tilbake for den andre dagen. Advokater! man betaler ikke for 2 selvmotsigende råd, man kan betale for ett av de hvis man er i godt humør eller klage inn advokaten til Forliksrådet:-)

Vi lever i et samfunn med mange kjeltringer, men heldigvis og utrolig nok har den såkalte rettsstaten etablert et brukervennlig system som heter Forliksrådet

http://www.forliksraadet.no/index.php?page_id=2032

Under standard forliksklage finner du kanskje foreldete utgaver av sentrale dokumenter, så du laster ned krav til innhold og skjema til bruk ved varsel om mulig forliksklage(idiotene har ikke klart å samle alt i ett dokument), før du linker deg rett videre til politiet:

https://www.politi.no/tjenester/forliksrad/forliksklage/

Som har seneste utgave av forliksklage.

Nå er det bare å lese deg opp og føre din egen sak, som ender muntlig foran forhåpentligvis rasjonelle dommere. Jeg har tatt ut noen klager og selvsagt vunnet alle. Er du rasjonell, så vet du på forhånd om du vinner eller ikke. Du kan vinne, tape eller dommerne synes det er uklart og dere må dele. Gleden er uansett at man ikke benytter statens absurde og kostnadskrevende systemer, men tar saken i egne hender og det går fort.

Gang:

1 Varsel.
2 Vente på svar til pålagt frist.
3 Betale gebyret(nå 1025,-), skrive og sende forliksklage.
4 Møte opp og vinne saken.
5 Smile fett og fortelle venner og bekjente en god historie.
6 Skrive en kommentar på tråden på D1 og takke meg for hjelpen.

God helg

Mvh Sindre

Facebook kommentarer

4 KOMMENTARER

 1. Et godt råd. Jeg skal se nærmere på linkene i morgen. Advokater har jeg ikke ord for å beskrive og da er det positive det skorter på. Håper virkelig aldri jeg må ha advokathjelp noen gang i mitt liv.

   • Ingen for øyeblikket, men jeg har møtt noen advokater («unge») og likte ikke deres atferd så godt. Men de er jo selvsagt ikke representative for hele faggruppen da.

 2. Det mest spennende man kan lese om rundt norsk juss finner man på rettsnorge.com. Det er historier om korrupte stater og korrupte statstjenestemenn så avskyelig og spennende at man skulle tro det var en forfatter som har skrevet det.

  Denne er bra:

  http://www.rettsnorge.com/artikler/2015/Mai/010615_Kj%C3%B8p_av_rettsavgj%C3%B8relser_avsl%C3%B8rt_ved_en_glipp.htm

  Og det er mye annet spennende om rettstilstanden i Norge:

  Riis-saken er vel den største rettsnorge har beskrevet, der den norske stat har vært tungt involvert i korrupsjon og lovbrudd. Greit å ha i bakhodet hva eliten holder på med.

  http://www.rettsnorge.com/

  PS: Pass på å ha god tid og et åpent sinn.

DELTA I DEBATTEN:

Please enter your comment!
Please enter your name here