Nytt på Nytt

4
2248

Jeg har fulgt med programmet på NRK, over lengere tid. Da Jon Almaas var programleder, og Knut Nærum var der, var det på en måte lun humor, selv om det alltid har vært venstreorientert.

Nå er Bård Turfte Johnasen programleder. Programmet er nå blitt stressende. Det virker som om Bård må imponere noen, som Charlo Halvorsen, som er sjef for underholdningsavdelingen. Charlo er forøvrig gift med Kristin Halvorsen, så vet vi det……

Da de hadde Lillelørdag, på NRK, ble jeg imponert. Dette var noe nytt. De kunne spøke med den politikken vi var oppvokst med. 70-talls kameratene og, figuren, Kjetil Moslett var et klassisk eksempel på det. Nå skjønner jeg at det hele var et produkt av Harald Eia. Han kom senere med programmet «Hjernevask», som var meget interessant.

Bård Tufte Johansen, er bare en masete komiker, som gjør det han blir spurt om. Han har også et begrenset repeteoir å spille på. Dermed blir det hele ensformig og masete.

Det virker som at han hadde så lyst på rollen som programleder der, at han overspiller for å oververbevise. Det blir som å se Harald Eia parodierer norske filmer og skuespillere. Når Harald Eia gjør det, er det komisk, med dette med Bård, er bare et trist skue.

Før gledet jeg meg til programmet. Nå setter jeg fredags-tacoen i halsen!

Hva synes dere?

Facebook kommentarer

4 KOMMENTARER

 1. De siste episodene er hodeløst, gått ut på å angripe Trump.

  Jeg er jo norsk, så hvorfor skal de bry seg om politikk i andre land. Føler de seg truet?

  Det er noe der…..

 2. Alle PK folk, vil at Trump skal mislykkes. Men hva er så positivt med den slags holdning? Han er jo valgt! Bør vi ikke ønske ham lykke til?

  Han er valgt demokratisk. Men det er noen som ikke respekterer demokratiet. Har du tenkt på hvem det er?

  Det er jo ganske tydelig.

 3. OK. En kan ikke redigere kommentarer her, men det var en ting, eller, to, jeg hadde lyst til å si.

  Når noen er valgt, skal de ikke få lov til å styre? Det er noe med pressen, media, jeg har forstått. Jeg fortalte jo om dette på Verdidebatt, for en tid siden, lenge før han ble valgt! Da kom det mange å dummet seg ut. De fortsetter å fortsatt dumme seg ut. De skjønner ingenting!

  De tror at demokratiet er NRK!

 4. Venstresiden har tapt slaget og skuta snur. Det tok litt tid, men nå er det ingen tvil hos oss. Venstresiden har hatt hegemoniet og de mistenker, med rette, at de snart mister det. Ja, de er redde, nærmet hysteriske vil jeg si. Fordi egoet mistenker at det snart får en stor smell slår nevrosene ut i full blomst. Det er det vi ser hos media i disse dager. Document skriver mye om det. Deler av venstresiden respekterer demokratiet når det går deres vei, altså er de antidemokrater. Og så er man redde for den såkalte høyreekstremismen? Det er humor. Vold kommer stort sett alltid fra venstre, nå kommer det sterke, mørke antidemokratiske krefter fra venstre og så skylder de på høyresiden – at de liksom MÅ gripe inn antidemokratisk for å redde «våre» verdier. For en gjeng latterlige fascister.

  Men, uansett, de har tapt og jeg koser meg hver dag med deres lidelser over det som kommer. Jeg skulle gjerne hjulpet dem å tenke korrekt, så de slapp å lide så mye, men de evner ikke rasjonell tenkning. Hadde de evnet det, så hadde de visst at deres sinnsyke eksperimenter måtte ende galt avsted for dem selv og alle andre og ville føre til bråstopp. Verdens simpleste analyser avslører problematikken og løsningen. De simpelthen liker ikke enkle, rasjonelle løsninger.

DELTA I DEBATTEN:

Please enter your comment!
Please enter your name here