Menn og kvinner

0
2262

Det er litt interessant dette. Vi har forskjellige strenger vi kan spille på, men ikke alt «treffer».

Jeg har truffet mange «nerder» i mitt liv. Det synes jeg er ganske interessant. Jeg er en del av dem selv også, selv om jeg har litt flere strenger å spille på.

Kvinner liker ikke nerder. De kan ikke kommunisere med dem. Det er jo litt synd. Jeg har truffet mange menn, som er de mest hyggelige i verden, men de har ikke «draget» på kvinner fordi de er nerder.

De ønsker å finne en kvinne, som er glad i dem, men de finner det ikke. Mange av dem, er konservative av sin oppvekst, men meget omsorgsfulle og snille menn.

Derfor ser vi at mange av dem finner sine kjære i Thailand. Der finner de kjære og omsorgsfulle kvinner. Vi hører, stort sett, i nyhetene, om alle det har gått elendig for, men det er mindretallet. Men det er noen menn som er stygge også.

Det er noe med kvinnefrigjøringen her. Er den skilte kvinnen, som sitter i miniskjørt på en bar, og ser etter andre menn, så veldig fri?

Jeg tror ikke det. Jeg har snakket med mange av dem, sett mange av dem, og jeg tror ikke hun har det veldig bra. Mange holder ut til barna er gamle nok. De er ikke lykkelige! De mennene som sitter igjen, er heller ikke lykkelige.

Jeg, som mann, vet at vi er tiltrukket av kvinner. De fleste kvinner, er også tiltrukket av menn, men hvem tiltrekkes vi av?

Slik er det, og vi gifter oss, men så er det blitt noe galt. Hvorfor skiller vi oss?

Menn får ikke lov til å være menn lenger, og kvinner får ikke lov til å være kvinner. Vi skal være like, og vi skal ha en karriere.

Jeg mener dette blir helt feil. Hvorfor kan ikke menn og kvinner utfylle hverandre, slik vi gjør når vi får barn sammen?

Denne likheten er helt feil. Vi er skapt til å utfylle og elske hverandre. Vi er alle forskjellige som individer, men polariteten mellom mann og kvinne er skapt av Gud. Den er der! Den kan vi mennesker aldri viske ut.

Kristendommen snakker om kjærlighet. Humanismen snakker om solidaritet. Vet du forskjellen?

Hvorfor kan ikke en mann og en kvinne holde sammen livet ut?

 

Facebook kommentarer

DELTA I DEBATTEN:

Please enter your comment!
Please enter your name here