Klimahysteriske journalister har hatt det travelt i sommer

1
2073

Selv med ekstra kald vinter på den sydlige halvkule – ikke minst i Australia og med en kjølig vår i Nord-Norge, herjer sensasjonskåte agurkjournalister i media med den ene klimakatastrofehistorien etter den andre. Da kan det være dags å minne om at tilsvarende tildragelser når det gjelder været har skjedd tidligere. Intet er nytt under solen.

 

 

Facebook kommentarer

1 kommentar

  1. Ja, jeg irriterer meg stadig. Jeg går på YR.NO og ser hvilket vær vi skal få. De klarer ikke å melde riktig fra dag til dag en gang, langt mindre riktig fra uke til uke! Det eneste som virker er værradaren. Da kan vi se det «live» og vurdere selv fra minutt til minutt.

    Så skal vi tro på noen som sier at den globale temperaturen skal stige men 2 grader i løpet av 50 år 🙂

    Dette er jo helt latterlig. De tror de kjenner mekanismene i naturen. Vel, de kjenner et par, men de 100.000 andre har de ikke tatt hensyn til. De kjenner ikke til Le Chateliers prinsipp og de skjønner heller ikke ulineære differesialligninger. Har de hørt om «butterfly effekten»? Sikkert ikke, fordi det vil forstyrre deres religion. Det blir sikkert snart forbudt å fortelle barn om helvete, men å fortelle om det påventede klimahelvete, blir pensum i skolen!

    Klimahelvete er en fantastisk mulighet for å pålegge nye avgifter. Derfor er det så populært blandt politikere. Det andre helvete gir ikke så mye muligheter til det……

DELTA I DEBATTEN:

Please enter your comment!
Please enter your name here