«Gnikking» på bussen

0
1633

Det er så mange kvinner som snakker om sex-press, men hva med oss menn?

Jeg studerte i Trondheim og tok bussen fra Munkegata til Fossegrenda, for å besøke noen venner. Jeg var ung og sprek, bussen var var nesten tom, men likevel tok jeg tak i reima, og tok en ståplass.

På neste stasjon kom det på en kvinne. Jeg kunne se hun var en student, fordi hun hadde samme sekk som meg på ryggen. Selv om det var mange ledige seter, stilte hun seg rett forran meg. Jeg ville ikke tvinge henne til noe som helst, men jeg hadde nettopp vært i militæret, og sto der som en tinnsoldat. Hun kunne gjøre hva hun ville.

Jeg ble overrasket da vi kom til første sving. Hun bøyde seg fram og presset sin pene unge, struttende rumpe, mot mine edle deler. Det føltes faktisk ganske behagelig. Jeg bare sto der, fordi jeg var der først. Hun hadde valget å gå å sette seg i de fleste stolene, som var ledig.

Merkelig greier det der. Hun presset hardere for hver sving. Jeg skjønte ingenting. Kanskje hun ville noe mer, eller bare ha det litt spennende på bussen. Hun gikk av på busstoppen før meg.

Mange år senere hørte jeg om «gnikking» på bussen. Jeg visste ikke om det da. Jeg vet ikke enda, kanskje det bare er noen jenter som vil ha litt spenning på bussen?

Jeg var jo en ung og kjekk mann den gangen. Når kvinner prøver seg, er det jo hyggelig. Når menn prøver seg er de noen griser. Hvor er likestillingen her?

Facebook kommentarer

DELTA I DEBATTEN:

Please enter your comment!
Please enter your name here