Dette med surrogati + litt til…..

0
2067

 

Det er jo litt rart at vi er mot prostitusjon, hvor en mann leier en del av en kvinnes kropp for 20 minutter, men å leie hele kroppen i 9 måneder, er helt greit!

Så kortidsleie, av en del av kvinnekroppen, skal være ulovlig, men en langtidsleie av hele kroppen, i 9 måneder, skal være helt greit! Hvor er logikken hen? Det er mange nydelige kvinner i verden. Det er jo ikke vanskelig å finne noen som desperat trenger penger!

De fleste har sett programmet «Tore på sporet». Selv om de har hatt meget snille adoptivforeldre i Norge, har det et stort behov for å treffe sine biologiske foreldre. Hvem var de? Det er noe der……

Jeg så på, programmet på NRK, hjernevask med Harald Eia. Der ble det vist at IQ til barn, er først og fremst avhengig av sitt biologiske opphav, ikke til sine adoptivforeldre.

Vi har alle en sterk tilknytining til vårt biologiske opphav. For all del, de som har mistet mor og far, er det fantastisk at noen andre vil ta seg av dem. De blir like glad i dem som sine egne barn.

Det som skurrer for meg, er at vi skal tillate at de som ikke kan få barn på naturlig måte, må «fuske» seg til det. Homofile kan ikke få barn på naturlig måte. Vel, lesbiske kan det, men ikke med sin partner.

Vi i vår kultur er så opptatte av rettigheter, så glemmer vi helt barnas rettigheter! Vi er blitt en materalistisk kultur, en gjeng av egoister. Mange tusen barn blir drept i mors liv hver år. De som kan snakke for seg, blir hørt. Den tause stemmen til de som er forsvarsløse, blir neglisjert.

Vår kultur er blitt en gjeng med egoister, som bare tenker på seg selv og sine rettigheter.

Menneskerettigheter er en floskel. Vi er født naken og hjelpeløse og er fullstendig avhengig av en mor og en far som tar vare på oss.

Vi som lever i et fredelig land har blitt innbilt at vi har rettigheter. Vi har ikke det. Vi har ikke flere rettigheter enn det andre gir oss. De som tror på mennesker er avhengig av mennesker. I kristne land har det gått relativt greit. De tar vare på våre barn. De som kommer fra ikke-kristne land, flykter til oss. De skal vi ta vare på, så langt vi strekker til, men de har jo ingen rettigheter!

Igjen. Vi må dyrke opp Sahara, hvis vi vil hjelpe folk i verden. Spør de som har jobbet i en flyktningeleir. «Hvis du synes synd på dem, hvorfor hjalp du ikke alle sammen da?»

Hvis ikke du vet det, er ikke det mulig. Vi må lage konstruktive løsninger i framtiden. Flyktninger vil vi alltid ha. Hva er løsningen tror du?

Facebook kommentarer

DELTA I DEBATTEN:

Please enter your comment!
Please enter your name here