Det meste av det klimaaktivistene tror på er feil

3
1507

Politikere og media bør holde seg for gode til «pushe» klimareligionen. Aktivisters misbruk av barn som Greta Thunberg burde vært stoppet for lenge siden. Omtrent alt som de skolestreikende barna tror på mangler hold i den virkelige verden. Eksempler er det flust av. Her er noen:

–  Det har aldri vært mindre sjanse for å dø av klimarelaterte katastrofer enn nå. Risikoen for å stryke med av slike hendelser har falt med 99% de siste hundre år. Kilde: International Disaster Database

–  Forventet levealder har økt med 5 ½ år de siste hundre år. Kilde: Verdens Helseorganisasjon.

–  Det er blitt færre sykloner, ikke flere. Kilde: IPCC og Bureau of Meteorology.

–  Det finnes mer mat enn noensinne tidligere. Kornavlingene har satt nye rekorder. Kilde: Food and Agricultural Organisation.

–  Verden blir stadig grønnere. Tilveksten har økt med 3 % hvert tiår. Kilde: NASA.

–  De lavtliggende stillehavsøyene drukner ikke. 43% av disse – det gjelder også Tuvalu – øker i størrelse. Ytterligere 43% holder seg stabile. Kilde: Professor Paul Kench, University of Auckland.

–  Kaldt vær er 20 ganger dødeligere enn varmt vær. Kilde: Lancet, 20.05.2015.

–  Global oppvarming forårsaker ikke tørke. Kilde: Professor Andy Pitman, ARC Centre of Excellence for Climate Extrames.

–  Isbjørnene er slett ikke utrydningstruet. Kilde: zoolog Susan Crockford

Facebook kommentarer

3 KOMMENTARER

 1. Hei,
  Vi har fjernet forsidebildet fordi det kan være beskyttet av opphavsrett.
  Mvh
  Elisabeth

 2. Illustrasjonen var hentet fra «utklipp» i Microsoft Office-pakken. Det får da være måte på hvor forsiktig du skal være.

  • Ja, mulig jeg er litt overforsiktig, men jeg fikk nylig en «bot» på et bilde fra Scanpix. Det var min egen feil, men. Jeg googlet bildet du brukte, og jeg fant det igjen i andre medier. Det var uklart for meg med lagring på microsoft office og hva du mente. Jeg setter ikke bildet inn igjen.

   Jeg ser av ditt andre innlegg nå at bildet du bruker er 100% i orden. Takk for det.

DELTA I DEBATTEN:

Please enter your comment!
Please enter your name here