DAB radio er en katastrofe for vårt samfunn!

0
1642

Jeg har studert elektronikk på universitetet. Jeg vet hva det går ut på.

Den dagen det kommer en atombombe i atmosfæren, vil ingen transistorer virke lenger. All elektronikk vi død.

Rør, vil imidlertid virke. Det var det vi så da en flyger fra USSR fløy til Japan og overleverte sin MIG 20 flymaskin til vesten, hvis han fikk opphold. Hva så vi da?. Jo, De var ikke kommet så teknisk langt, men de brukte miniatyrrør, i stedet for transistorer. Hvorfor gjode de det?

De vet at transistorer vil bli dopet ved den enorme EMC en atombombe i atmosfæren vil forårsake. De vil slutte å virke. Rør vil virke. Jeg vil anta at etter den oppdagelsen, USA har sine backupsysemer som er basert på rør.

AM radio, er et enkelt system. Du kan sette den opp på en høyde, hvor som helst i verden, og den kan nå alle folk. Vi hadde en radiosender på Kvitsøy. Da kunne sjøfolk i hele verden høre på nyheter på NRK. Den er nå nedlagt, fordi alle har internett.

Under ww2, var det noen i konsetrasjonleireine som lagde en AM mottaker de kunne gjemme i tennene. Det er så lett å lage en AM mottaker, og det er så lett å sette opp en dender. Når alle har DAB, og det kommer en bombe, er det ingen som kan høre noenting! Det er så sårbart.

Ta vare på din gamle radio, som står på loftet. En dag vil du få bruk for den!

Facebook kommentarer

DELTA I DEBATTEN:

Please enter your comment!
Please enter your name here