TIX, Melodi Grand Prix og posering med pels

0
1973
TIX, MGP og pels
Pels: foran bak og under.

Fra redaksjonen. Først publisert på Dyrenes rett aktivgruppe på facebook, 1.3.21, republisert på D1 etter vår forespørsel. 

Pels som image for en artist, og det en som skal representere Norge i verdens største musikkonkurranse, er veldig skadelig for dyrene og saken. Mange har kanskje sendt melding eller mail til TIX uten å få svar. Det neste som kan prøves er å kommentere høflig under ett av innleggene på facebooksida hans, der han poserer med pels.

Som et eksempel og forbilde for mange mennesker bør han formidle gode holdninger til dyr, og ikke signalisere at han er likegyldig til dyr som lider på oppdrettsfarmer og i fangstfeller. Det beste han kan gjøre med pelsen er å donere den til en dyrevernorganisasjon som kan bruke den i demonstrasjoner mot pels. Hvis mange nok reagerer kan det hende at han vil begynne å tenke over hva slags holdninger han formidler.

Siden TIX markedsfører seg på sin facebook-side med pels, er det et egnet sted å kunne si fra om at en ikke synes noe om at han promoterer pels. Gi gjerne saklig informasjon om hvordan dyrene lider i pelsindustrien.

Vær med å påvirke. Pelsen hans har kostet liv og lidelser, men det verste er at folk kan ta etter og føle at det er legitimt og til og med tøft å bruke pels når en av Norges mest omtalte artister gjør det.

 

RED: Alle artikler og siste innlegg

Les flere innlegg fra Jenny Rolness i Dyrenes rett:

https://debatt1.no/dyrs-rett-til-a-leve-naturlige-liv/

https://debatt1.no/et-godt-liv-kan-aldri-oppnas-i-pelsdyrfarmer/

https://debatt1.no/gar-det-mot-den-siste-ville-tundrarein-i-norge/

 

Vil du skrive innlegg på Debatt1? Send til

Velkommen!

Din mening gir mening!

Facebook kommentarer

DELTA I DEBATTEN:

Please enter your comment!
Please enter your name here