Seksuelle overgrep er ikke bare skadelig for enkeltpersoner, men for hele samfunnet!

1
3204

Jeg har lyst til å hyle, skrike og jeg kjenner jeg blir helt maktesløs når jeg ser på hvordan menn kan forgripe seg på små barn, helt ned til babyer. De snakker om tortur, det er snakk om beltebruk, de diskuterer på nett hvordan de skal få tak i barna våre. Barn, BARN som de kan utsette for grufulle ting som ødelegger de for livet. Om de noen gang kommer over hva de er utsatt for, så vet de at bildene av de ligger på nett for alltid og menn bruker de for alt de er verdt. Menn som avtaler å begå overgrep via webkamera så andre kan se, leier ut egne barn så andre kan voldta de. De diskuterer hva barna foretrekker. Hva barna foretrekker… Jeg vet at de barna hadde foretrukket at noen tok vare på de og elsket de og at de var trygge. Tenk å vokse opp sånn..

51 menn er hittil tatt i operasjon #Darkroom og etterforskningen pågår enda, de finner flere. Dette er bare toppen av isfjellet. Kvinner forgriper seg på barn og, de misbruker også. Det kommer ikke like godt fram, men det skjer. I denne operasjonen har vi bare hørt om menn som er tatt og jeg beundrer de som klarer å jobbe med dette dag etter dag og se på grusomhetene. Klarer å holde seg rolig under avhør, jeg kjenner behovet for å klore ut øynene deres. Jeg lar følelsene komme først, jeg kunne aldri gjort den jobben. Jeg håper de får hjelp underveis..

Jeg satt og så på #ÅstedNorge 27 februar og ble fysisk dårlig og jeg kjente at jeg bet tennene sammen og holdt igjen gråten. Jeg vet hva et overgrep gjør med deg. Jeg har opplevd det to ganger og jeg vet hvordan det fortsatt preger mitt liv og hvordan skal det gå med barna som har opplevd, eller enda verre, opplever dette daglig. Jeg kjenner jeg får ikke puste med tanke på det. Jeg vet at kroppen er alltid er i beredskap når man har opplevd noe slikt, hvordan jeg må ta meg sammen når noen kommer brått på eller klemmer meg for hardt.. Hvordan jeg alltid ser seg litt ekstra rundt når jeg går hjem om kvelden hvis jeg har vært ute litt sent. Jeg vet hvor vondt det gjør når minnene slår inn som verst, virvler av smerte kommer ned i magen og det er vanskelig å puste.. Og igjen tenker jeg på de som opplever overgrep gang på gang og det slutter aldri pga internett..

Og kjære foreldre, tenk dere om før dere deler bilder på nett, de misbrukes, manipuleres og evt finner de ut hvor barnet ditt er og det kan bli veldig farlig. Kidnapping diskuteres. Jeg har også lagt ut bilder av barna mine på nett, men tar bilder bakfra og langt unna. I begynnelsen av Facebook karrieren i 2007 var jeg også naiv og ukritisk. Barn har ingenting på sosiale medier å gjøre og hvis de hadde skjønt hva det handlet om så tror jeg ikke de ville det, at mange ukjente skulle se på de. Jeg skjønner at man er stolt og vil dele. Men del med de nærmeste, bruk mms eller vis bilder når dere møtes. 700 av dine «Nærmeste» venner trenger ikke å se bilder av barna dine og alle vet hvor glad du er i de selv om man ikke deler.. Jeg maser om dette, dette er virkelig jeg en sak jeg brenner for, fordi jeg vet hva overgrep gjør med deg.. Og det er ødeleggende for alltid..

Jeg har opplevd, blogg. Min historie:

http://epilepsi2509.blogg.no/1429210790_jegharopplevd_april_2.html

Skjerme barna på nett:

http://www.tv2.no/nyheter/8956885/

Operasjon Darkroom:

https://www.politi.no/hordaland/aktuelt/nyhet_16463.xml

Åsted Norge:

Videoklipp fra den aktuelle saken:

http://www.tv2.no/nyheter/8950437/

http://www.tv2.no/nyheter/8950437/

Jeg deler i håp om at de kan hjelpe noen #PayItForward

#nettvett #overgrep #Darkroom #Pedofili #ÅstedNorge #tenkdereom #ikkedele #SoMe #facebook #Instagram #snapchat #Politi

 

Facebook kommentarer

DELTA I DEBATTEN:

Please enter your comment!
Please enter your name here