Klimaspådommene feiler hver gang

0
1526

Vi venter fremdeles på at Maldivene skal synke i havet 

 

 

For oss som har fulgt med noen år i propagandaen fra klimakriseindustrien finner vi det stadig mer merkelig at ikke media tar et alvorlig oppgjør med noen av de merkelige spådommene som har vist seg å feile hver gang.

• Sommerisen i Arktis skulle forsvinne helt innen år 2013, ja, i alle fall innen 2015. Både BBC og Adresseavisa hadde artikler om dette. Som sannhetsvitner var det 300 forskere fra 15 land som hadde brukt opp et budsjett på 280 millioner kroner for å finne ut av dette. Etter et minimumsår i 2012 har sommerisen i Arktis nå begynt å øke i størrelse.

• En av de sentrale aktivistene er James Hansen (tidligere leder ved GISS, en avdeling av NASA), som i 1988, i et intervju med Washington Post, kom med denne påstanden om hva som ville skje med havnivået i løpet av 20 års tid (altså innen år 2008):
«– West Side Highway (som går langs Hudson River) vil stå under vann. På grunn av sterk vind vil det være tape over vinduene på den andre siden av gaten. De samme fugleartene kommer ikke til å være her.»
30 år etterpå er gatene i New York like tørre, det er ikke tape over vinduene og fuglene er fortsatt der.

• Media liker å eksellere i «Fake News» når det gjelder klima. Ikke minst Aftenposten, Dagbladet og NRK har stadig levert skrekkmeldinger om at M?_arshalløyene, Kiribati og Maldivene synker i havet. I praksis gjelder påstandene de fleste sandøyer som befinner seg på toppen av et korallrev. Lokale politikere på disse øyene støtter som regel opp om denne aktivistpropagandaen. Dette har ikke minst sitt utspring i at de vil ha sin del av klimafondet som skulle være av størrelsesorden 100 milliarder US-dollar årlig fra 2020, om ikke Trump hadde trukket USA ut av dette svindelopplegget. I Canberra Times sto det i slutten av september, 1988, en artikkel som lovet at innen 30 år skulle Maldivene være fullstendig druknet i havet. Men ikke nok med det, Maldivene ville gå tom for drikkevann innen utgangen av 1992. Nå har de fremdeles drikkevann, og webkamera viser at faren for oversvømmelse ikke er overhengende.

• I vinter kan det være på sin plass å minne om utsagnet til Dr. David Viner (fra engelske Climate Research Unit, CRU, som er en av hovedkildene til Klimapanelets skremselsprognoser): «snow is now a thing of the past«. Denne påstanden kom han med i år 2000. De som har fulgt med i hopprenn på TV disse dager har erfart at noen av rennene ble utstatt/forsinket på grunn av store snømengder. Hegnar.no kan melde om den største satsingen i fjellet på 10 år. Hemsedal Hotell og leilighetskompleks er den største satsningen noen har gjort i fjellet på ti år, sier investor og eiendomsutvikler Anders Buchardt til Finansavisen.
– Spaden ble satt i jorden i juni for bygging av 144 hotellrom og 47 leiligheter som vil stå ferdig neste vinter. Hotellet tar imot de første gjestene julen 2019, og leilighetene er innflyttingsklare til vinterferien 2020, fortsetter han.

Det finnes utallige andre eksempler, så jeg vil utfordre dagens journalister til å lete opp flere slike vanvittige utsagn som også har feilet. Kanskje det kunne bli begynnelsen på slutten av skremslene og hjernevaskingen som våre barn og barnebarn utsettes for både i barnehage, skole og universitet/høyskoler.

Lenker:
BBC-spådom om isfritt arktis: http://news.bbc.co.uk/2/hi/7139797.stm

Adressa med samme spådom: https://www.adressa.no/vaeret/klima/article1205556.ece

Sommerisen i Arktis: http://stjakobs.dyndns.org/klima/Sommeris.jpg

Web-kamera Maldivene: https://www.skylinewebcams.com/en/webcam/maldives/north-male-atoll/meerufenfushi/meeru-island-beach.html

Artikkel fra Hegnar.no: https://www.hegnar.no/Nyheter/Eiendom/2019/01/Den-stoerste-satsingen-i-fjellet-paa-ti-aar

Om vinterværet i januar 2019: https://www.aljazeera.com/news/2019/01/winter-snow-storm-cripples-central-europe-190106093559301.html?fbclid=IwAR189rjdJowTdJTiq2ZSPL2chUW6QvOTv4FhjuKBmr6YhllM2FHj_5mKwaA

Januar har også gitt snøvær i California: https://wattsupwiththat.com/2019/01/07/massive-snowfall-closes-i-80-in-california/

Photo by Upgraded Points on Unsplash

Facebook kommentarer

DELTA I DEBATTEN:

Please enter your comment!
Please enter your name here