Hjem Alle artikler & siste innlegg Hvordan går det egentlig med Maldivene?

Hvordan går det egentlig med Maldivene?

0
1822

Gammelmedia (NRK, TV2, Aftenposten, Dagbladet, Adressa, Bergens Tidende m.m.) forer oss jevnlig med spådommer om mulige katastrofer som kan ramme oss grunnet våre klimautslipp. Dette har pågått i mange årtier, og vi begynner etter hvert å få erfaring med hvordan spådommene har slått til. Og det har de absolutt ikke!

I Canberra Times sto det i slutten av september, 1988, en artikkel som lovet at innen 30 år skulle Maldivene være fullstendig druknet i havet. Men ikke nok med det, Maldivene ville gå tom for drikkevann innen utgangen av 1992.

Nå har de fremdeles drikkevann, og webkamera viser at faren for oversvømmelse ikke er overhengende. Det er riktignok 5 måneder igjen før oversvømmelsen skulle være total, men ingen ting tyder på at spådommen vil oppfylles.

Slike overdrevne og feilaktige spådommer bør man huske når media i dag kommer med tilsvarende apokalypseinformasjon om klimautviklingen. Det vi hører er røsten til klimaindustrien (Grønn industri, aktivistorganisasjoner som WWF, Bellona, Greenpeace, CICERO, et par personer ved Bjerknessentret m.m.) som våre lettlurte politikere kaster våre skattepenger og oljeinntekter etter som en form for avlat uten at det har den minste innvirkning på klimaet.

 

Webkamera som viser oss dagens tilstand på Maldivene kan du se her.


 

Innlegget ble (i store trekk) første gang publisert på resett.no 28. september 2017

 

Facebook kommentarer

DELTA I DEBATTEN:

Please enter your comment!
Please enter your name here