Hvor går vi?

0
1803

Jeg som har en kristen bakgrunn ser jo at det er det som må til. Jeg er ikke perfekt, men jeg strever etter å holde de 10 bud. Vel, det er det som er mitt forbilde. Så får jeg lov til å leve i nåden, den er jeg avhengig av, akkurat som alle andre mennesker. Jeg har tatt imot frelsen og nåden.

Jeg ser at de ti bud er fundamentet for å skape et bærekraftig samfunn. Hvis alle følger de ti bud, har vi et fundament for å skape et bærekraftig samfunn. Da vil vi kunne ha vi noe å fordele.

Jeg la merke til, for en del år siden, at partiet SV hadde som et mål å fordele godene. Vel, det er jo en god ting, men du må skape dem først. Jeg husker godt hvordan Erik Solheim, fra SV, hadde fått det for seg at vi skulle ut av rundkjøringen med SV. Det var helt til at Jan P. Syse påpekte, på sin tørre måte, at:»For å komme ut av en rundkjøring, er du faktisk nødt til å kjøre til Høyre» .Etter dette hørte vi ikke noe mer om denne rundkjøringen:-)

De kristne holder seg til de ti bud. Det er gode kjøreregler i livet. De som flyktet til USA, var kristne og vi har sett hvordan USA har kommet seg opp. Vel, i dag, kan du nok påpeke mye elendig i USA, man det var det som var basisen.

Vi i det intelligente Europa vil nå basere et samfunn på FN og menneskerettigheter. Det er intet land i verden som har kommet seg opp pga rettigheter. De har kommet seg opp pga kristendom og de ti bud. Det er det som er fundamentet!

Se deg omkring. Går det bra i de muslimske land? Nei, det gjør ikke det. Det er derfor de kommer til oss. Kan du da skjønne hvorfor de ønsker å innføre de samme regler hos oss, som de de rømte fra?

De som er født etter krigen, er født med en sølvskje i munnen. De er vokst opp i en kristen kultur, og har fått alt gratis. De tror at alt er så lett, og glemmer helt hvilken kultur foreldrene hadde, og hvor mye de har slitt.

Så kom hippie-bevegelsen, hvor alt skulle være så fritt. Det gikk jo ikke så bra, men etterlevningene av denne befinner seg i styre og stell. De skjønner ikke dette.

Et samfunn skapes av moral, ved å følge de ti bud. Det skapes ikke av rettigheter. Intet samfunn i verden har blitt skapt med rettigheter. Rettigheter er bare noe vi mennesker kan innføre når vi har goder til det.

Ingen i samfunnet vårt i dag har egentlig noen rettigheter. Det er bare noe som de kan gi til deg hvis de kan og vil. Det er ikke bærekraftig.

Det som er bærekraftig er hvis folk holder seg til Gud, og de ti bud. Det er det som er oppskriften på livet.

Nå er det ingen som klarer det, så da er det å tro på Jesus som teller. Er ikke dette ganske enkelt å forstå?

Vitenskapen er bra, men den befatter seg ikke med det åndelige, det som ligger utenfor dens definisjonsområde. Det blir å si som kyllingen i egget. «Verden er her, det finnes ikke noe utenfor skallet».

De fleste mennesker i dag befinner seg i rundkjøringen til Solheim. De krangler om å gå til høyre eller venstre. De har ikke sett at du kan gå opp eller ned, i den åndelige dimensjon. Det har med tro å gjøre. Vitenskapen befatter seg ikke med dette. Derfor blir det for dumt å si:»Kan du bevise Gud?». Nei, så lenge du befinner deg i «pannekaka», kan du ikke se noe annet!

Den åndelige dimensjon har med tro å gjøre. Dette er en dimensjon vitenskapen ikke innehar. Derfor kan den heller ikke fatte det…..

 

Facebook kommentarer

DELTA I DEBATTEN:

Please enter your comment!
Please enter your name here