Det er noe rart her, hva tenker folk?

0
1929

Jeg har kjøpt en brusmaskin. Hvis jeg fyller opp to flasker, ser jeg at den jeg setter i kaldt vann og den jeg setter i varmt vann, utblåser usynkront.

Da ser jeg at luften og havet innstiller seg på en balanse. Mange gjør den kortslutningen og sier at CO2, som vi mennesker slipper ut, tilsvarer den mengden trærne kan lage med fotosyntesen. Men så glemmer de noe: Havet og luften, innstiller seg på en balanse. Algene i havet sørger for at det ikke blir for mye CO2 der. Dette kalles for Le Chatteliers prinsipp!

Så ser vi at det er en ung jente fra Sverige, Greta Thunberg. Hvorfor er det noen som tror på henne. Hva kan hun om miljø?

Absolutt ingenting!

Så la oss lage en forelesning for folk, som viser at luften er i balanse, med mennesker, dyr, planter, men også havet!

Da har vi muligheter for å se at det er en balanse her…

De som skulker skolen, har ikke peiling på dette. Havet kan oppta enorme mengder med CO2.

De skjønner ikke at det er solen som bestemmer klimaet.

Facebook kommentarer

DELTA I DEBATTEN:

Please enter your comment!
Please enter your name here