Barack Obama var en katastrofe for USA

1
2210

Alle er enige om at Barack Hussein Obama var en dyktig taler. Nå skal vi liksom minnes en stor statsmann. Sannheten er jo heller at Obama er en av de mest forferdelige presidentene USA har hatt siden USA etablerte seg, målt i antall kriger, antall drepte «fiender» av USA, antall milliarder dollar amerikansk gjeld har økt, antall narkoforbrytere og andre kriminelle han benådet, antall år han var i krig, antall droner han bombet uskyldige med, den eksponensielle økningen i antall terrorister verden over, antall stater terrorister fra islam har fått sterkt fotfeste i, antall våpen han solgte til krigførende stater, antall nye arbeidsledige, antallet milliarder brukt på bailouts til crony-kapitalister, krig startet uten kongressgodkjennelse, antall Wall Street-øvrigheter tiltalt(ingen), flest kommunist-sympatier av noen president, 4. raskest stigende korrupte administrasjon i verden desember 2010?, osv, osv, osv. Hadde man ikke visst bedre kunne man tro at han målbevisst ødela i katastrofalt stor grad for USA og resten av den vestlige verden.

Alt dette betyr vel lite sammenliknet med at han ble USAs første afroamerikanske president, som sa alle de riktige tingene. Ikke så farlig hva du gjør, så lenge du er god til å prate, hilsen Joseph Goebbels.

https://www.youtube.com/watch?v=VsWzfhvvOgg

«Invade everyone, arm everyone, invite everyone» – hvorfor skulle DET gå galt?

Goodbye and good riddance, Mr. Hussein

Facebook kommentarer

1 kommentar

  1. Flere som har fått med seg Katastrofe-Obama:

    https://ektenyheter.no/index.php/2017/01/for-og-etter-obama-10-tegn-pa-et-forverret-amerika/

    Det som egentlig er det aller verste av alt, er at venstresiden i USA hadde stemt inn Barack Obama for en tredje katastrofal termin, hadde de hatt muligheten. Ikke bare er de fornøyd med at Obama har gjort enorm skade på landet, men de vil ha mer av det samme. Dette sier egentlig alt om venstretenkning/sosialisme.

DELTA I DEBATTEN:

Please enter your comment!
Please enter your name here