Vi vil be om litt hjelp til Debatt1!

0
1614

Oppdatert 12/2-18. Debatt1.no har nå vært åpent i 17 måneder. Jeg er så glad for alt det gode og varierte innholdet som hittil er på forumet. Mange gode diskusjoner har det også blitt. Hele 53 bidragsytere har det vært pr dags dato og disse har bidratt med 279 innlegg og lengre artikler og 684 kommentarer av mange flere! Det er i snitt litt over hele 16 nye innlegg inkludert lengre artikler pr. måned. Pr idag har 90 skribenter registrert seg på D1.

Jeg er så heldig å få glede av samarbeid med markedsføring – og webyrået Coinno a/s, som sørger for god sikkerhet og softwareoppdateringer. Utover månedsbetalinger til byrået, har jeg dessverre ikke økonomiske ressurser til å videreutvikle og forbedre forumet på egen hånd. Etter ett år har jeg og vi gjort mange egne erfaringer og vi har fått tilbakemeldinger fra enkelte bidragsytere, og på bakgrunn av det ønsker jeg å gjøre noen justeringer på d1. Med noen forbedringer vil det bli smidigere og bedre for leseren og ikke minst for brukeren, og med det vil jeg også utvide mulighetene for å kommentere innlegg. Til dette har jeg også behov for å gå et SEO kurs, slik at jeg får mer kunnskap om de tekniske sidene ved forumet. På den måten kan jeg være mer selvdreven i framtiden på dette området og vil kunne nå flere lesere og skribenter.

Når det gjelder markedsføring har det heller ikke vært mulig å legge noe penger i det siden oppstart. I første omgang ønsker jeg å forbedre enkelte sider ved d1 og det koster (også) mye, mye mindre enn profesjonell markedsføring. Hvis du som leser dette kunne tenke deg å støtte et godt prosjekt videre er du veldig velkommen til å gi et lite bidrag. Det vil være til stor hjelp og komme brukerne til gode. Summen til SEO kurs og konsulentbistand til noen forbedringer er 3800 kr. Kontonummeret til d1 er 9801.32.69440.

Debatt1 har jeg åpnet fordi jeg vil styrke den offentlige debatten, ytringsfriheten og demokratiet. Med debatt1 har jeg først og fremst et idealistisk formål. Debatt1 er åpent og gratis for alle og er uten forhåndsmoderering. Alle kan publisere innlegg direkte i et fellesskap, en mulighet som nesten ikke finnes på norske nettsider i dag. En kan ikke skrive anonymt på d1, men må oppgi for – og etternavn.

På debatt1 er det flere spalter. Politikk og samfunn er den som rommer mest, men det er også en spalte for livssyn og dialog, samt  for bøker og bokomtaler. En ny spalte er under planlegging og den vil handle om barn og unge og pedagogikk. Spalten åpnet 17.jan. Spalten Sideblikk skal bort fordi det har vært færrest innlegg i denne kategorien, og erstattes med barn og unges psykiske helse. Hovedansvaret for den spalten vil klinisk pedagog Kasra Kashani ha. Vi ønsker innlegg til denne spalten og ønsker du (gratis) tips, råd eller temaer du ønsker å skrive om angående dette, vil vi gjerne høre fra deg!

Debatt1 har variert innhold av god kvalitet. I retningslinjene har jeg lagt vekt på en god standard for debatt med vekt på klarhet, relevans og saklighet. Med Debatt1 ønsker jeg å løfte offentlig debatt til et høyere nivå enn det en ofte ser på sosiale medier eller i kommentarfelt i enkelte aviser.

Siden oppstart har jeg kun hatt to emner som jeg har ønsket å sikre å ha på siden jevnlig. Det er dyrevelferd og miljøsaker. Jeg er glad for å si at i løpet av 13 måneder har 24% av innleggene på d1 handlet om et av disse to. Flest om dyrevelferd. Det viser jeg når mine mål.

Jeg har tenkt fra dag 1 at Debatt1 er et langsiktig prosjekt. Dette fordi jeg mangler økonomiske ressurser, men også fordi jeg har en 100% stilling i en annen jobb som tar opp en del tid, og fordi det viktigste for meg er å bygge et godt og solid fundament jeg har oversikt over. Det mener jeg at jeg har oppnådd. Takket være mye arbeid, mange erfaringer høstet i løpet av ett år, gode bidragsytere og et godt webbyrå i ryggen. På sikt ønsker jeg å åpne tilsvarende D1.dk/se på svenske og danske nettsider også.

Jeg vil selvsagt også, som det aller viktigste, ønske alle hjertelig velkommen til Debatt1! Jeg håper du vil titte innom og får lyst til å skrive! Les mer om hvordan å komme i gang her https://debatt1.no/kom-i-gang-med-debatt1/ Hos oss lager du din egen profil, du får du din egen (avanserte) skriveside, du kan lagre innlegg du arbeider med, du kan legge til bilder m.m. og du kan publisere direkte. Alle kan publisere i forhåndsinnstilt kategori: alle artikler og siste innlegg. Innlegg profilerer vi og beror på både plass, kvalitet og emne. Og hvis du har lyst og mulighet til å gi en liten donasjon så blir det satt stor pris på og her får du kontonummeret en gang til: 9801.32.69440. 🙂

 

Tusen takk for oppmerksomheten!

Vennlig hilsen

Elisabeth Hoen,

eier og redaktør

 

Mer informasjon

https://debatt1.no/om-debatt1/

https://debatt1.no/lansering-av-nytt-politisk-debattforum/ 

 

 

 

 

 

Facebook kommentarer
Forrige artikkelTa vare på dyrene i vinter
Neste artikkelSvarthuset – Peter May
49 år. Oslo. Se Linkedin for mer informasjon om min utdanning, yrkeserfaring m.m. Eier og redaktør, debatt1.no. Debatt1 er til for å styrke den offentlige debatten, ytringsfriheten og demokratiet. Gratis å lese, gratis å skrive på. Alle kan publisere innlegg, men det forventes seriøse innlegg og et argument. Innlegg profileres av redaksjonen. Send ditt innlegg til . eller les mer på Kom i gang med debatt1. Velkommen!

DELTA I DEBATTEN:

Please enter your comment!
Please enter your name here