Utlysing! Til journaliststudenter og nyutdannede journalister:

1
968

Jeg søker stemmer blant dere for et prosjekt som planlegges for Debatt1.

Debatt1 er et seriøst medium på nett for politikk, samfunn og livssyn, gratis for alle. https://debatt1.no/. D1 fungerer slik at jeg søker etter skribenter for innlegg og artikler, samt det er lagt opp til at en kan registrere seg på forumet helt selv. Da får en sin egen blogg med en avansert skriveside, og en kan publisere direkte. https://debatt1.no/kom-i-gang-med-debatt1/. Debatt1 er til for å styrke den offentlige debatten, ytringsfriheten og demokratiet.

Journalister blir stadig viktigere i en medieverden som til tider domineres av aktører som ikke har faglig utdanning som journalist. Hvilke tanker har dere om yrket dere nå har valgt? Og etter endt utdanning: hvilke tanker sitter dere igjen med etter utdanningen? Er det ulike syn på hva en journalist er? Jeg er interessert i refleksjoner om hvordan studenter og nyutdannede ser på journalistyrket, samt jeg er interessert i å kunne publisere saker der dere fritt skriver om hva dere vil. Fokus på lokale saker rundt om i Norge vil være et pluss i fritt emnevalg.

For dette prosjektet så søker jeg på en tilskuddsordning slik at jeg kan betale for arbeid, men kriteriet er at en av to artikler som publiseres må være et refleksjonsinnlegg (eller intervjuer) som berører journalistyrket.

Jeg søker 3-4 kandidater. Tanken er at hver og en vil kunne få honorar for 3-4 artikler produsert over tid. En kan selvsagt bidra med saker og innlegg utover det, men honorar kan ikke garanteres.

Er dette noe du kunne tenke deg? Det håper jeg!

Søknad/noen ord om deg selv kan du sende til meg på mail, "> eller bare ta kontakt for spørsmål. Velkommen!

For dette prosjektet ønskes svar snarest, og senest fredag 1.mars.

Oslo, 18.02.19

Elisabeth Hoen,

eier og redaktør

Debatt1.no

">

">

Facebook kommentarer
Forrige artikkelRottenes Opprør – Eirik Husby Sæther
Neste artikkelNaturlige klimaendringer
49 år. Oslo. Se Linkedin for mer informasjon om min utdanning, yrkeserfaring m.m. Eier og redaktør, debatt1.no. Debatt1 er til for å styrke den offentlige debatten, ytringsfriheten og demokratiet. Gratis å lese, gratis å skrive på. Alle kan publisere innlegg, men det forventes seriøse innlegg og et argument. Innlegg profileres av redaksjonen. Send ditt innlegg til . eller les mer på Kom i gang med debatt1. Velkommen!

1 kommentar

  1. Det er fortsatt mulighet for å søke inntil t.om. søndag 3 mars! Alle plasser er ikke fylt opp enda, så det finnes mulighet for deg som er interessert!

DELTA I DEBATTEN:

Please enter your comment!
Please enter your name here