Spørsmål om Pub Pokerliga 2017

1
1743

Spørsmål om Pub Pokerliga 2017

Play2Win gir deg muligheten til å dra på deg cowboyhatten, dra ned til din lokale pub og konkurrere i spillet som har røtter helt tilbake til den ville vesten, nemlig poker.

Under følger en liste over spørsmål vi har fått ifbm Pubpokerligaen 2017. Har du andre spørsmål så send de til , så legger vi ut fortløpende spørsmål og svar. Mer info finner du på nettsiden norsknettcasinos.com

Er arrangementet lovlig og er det noe premie?

Arrangementet er 100 % lovlig. Play2Win som arrangører har fått godkjenning fra lotteritilsynet å arrangere denne ligaen såfremt vi følger reglene i lotteriloven. Det betyr at vi har tatt bort innsats og at vi ikke er koblet mot nettspillselskaper. Foreløpig er premiepotten på 20 000,- (NOK), men vi jobber kontinuerlig med lovlige annonsører for å få flere premier. Disse vil bli oppdatert under nyheter og under premier.

Generelt Pubpokerliga ˆ Turneringsform

Hvordan er turneringsformen i de forskjellige turneringene?

I alle turneringene vil det spilles Texas Holdem No Limit.

Pubpoker Live ˆ Hvordan spilles det. Hvordan spilles live turneringene i Pubpokerligaen?

På hver pub vil det være plass til 27 spillere pr. turnering. Det vil være førstemann til mølla prinsippet for å spille, og registreringen starter på pubben fra kl. 17.30 den aktuelle dagen turneringene spilles. Pubpoker Live ˆ Kan man spille mange turneringer

Kan man spille så mange turneringer man vil?

Spillerne kan spille så mange turneringer som man vil. Har en spiller spilt turneringen kl. 18.00 så vil han bare kunne spille kl. 21.00 om han er utslått av første turnering. Det gies prioritet til de som ikke spilte kl. 18.00.

Facebook kommentarer
Forrige artikkel“Blond” av Joyce Carol Oates
Neste artikkelHva skjedde egentlig da Tina ble drept?

1 kommentar

  1. Takk for ekte navn.
    Jeg lar det stå.
    Vær bare obs på i framtiden intensjonen med forumet og at det ikke blir rene reklameinnlegg.
    Vennlig hilsen
    Elisabeth

DELTA I DEBATTEN:

Please enter your comment!
Please enter your name here