Spiritisten Rinalda

2
2290

Hvis du ser på reklamene på Dagbladet.no, Document.no Nettavisen.no og sikkert mange flere, ser du at det reklameres for en spiritist som heter Rinalda.

Det er mange som lar seg imponere. Jeg klikket av nysgjerrighet, og hun begynte å skrive. «Du kommer snart til å ankomme Kigali» sa hun. Det var litt imponerende, fordi jeg var i Kigali akkurat da. Hvordan kunne hun vite det?

Jeg la inn min E-mail for å få en gratis spådom. Den var grei nok, men meget generell. Så fikk jeg vite at jeg snart skulle få mye penger, men jeg måtte ha en mer spesifikk spådom, for å vite hvordan jeg skulle få tak i dem. Det kostet selvfølgelig penger.

Jeg var jo imponert først. Hvordan kunne hun vite at jeg var i Kigali? Jo selvfølgelig, IP-adressen. Den avslører hvor du er. Jeg snakket med en kamerat som var i Algerie, og fikk han til å klikke på den samme linken. Hun så at han ville ankomme Algerie snart. Imponerende! Da jeg kom hjem til Mandal fant hun ut at jeg snart skulle ankomme Oslo. Jaja, den var ikke helt nøyaktig:-)

Jeg vil at dere skal vite at dette er tull og bedrag. Det begynner så fint, og virker veldig spennende, du må bare betale litt for å vite resten….

Folk vil la seg lure. Denne reklamen kommer i stadig flere media. De er avhengige av reklameinntekter, og når dette ser ut til å være så vellykket, venter bare på at den skal komme i avisen Vårt Land:-)

Her har du en kommentar fra CNN om dette. Den har enda ikke nådd norske media: http://money.cnn.com/2016/03/16/news/maria-duval-psychics/

Så ser du selv. Det er tydeligvis mange nordmenn som går i fella.

Hvis du klikker på en av disse linkene her, ser det ut til at hun skriver til deg, og forteller hvor du er. Det virker jo imponerende! http://www.rinaldano.com/voyance/v1_1rinno/

Men, det er bare en «pratemaskin» og de er ute etter pengene dine. Du kan jo se på den. Du kan gjerne følge instruksene og gi mail-adressen din, men jeg anbefaler å stoppe rett for de ber deg om å angi mail-adressen, ellers blir det bare mas i at par måneder framover:-)

Så vet du det:-)

Alle de medier som har reklame for henne er ikke seriøse!

Facebook kommentarer

2 KOMMENTARER

  1. Så bra!

    Jeg sente en mail til de nevnte nettsteder, om å lese min artikkel på Debatt1.no.

    Den har de tydeligvis lest! Jeg finner ingen reklame for Rinalda i norske media lenger.

    Det er på grunn av Debatt1.no, Elisabeth!

DELTA I DEBATTEN:

Please enter your comment!
Please enter your name here