Solen er på vei opp

0
1499

Debatt1 er nå testet ut og alt fungerer fint og forumet er åpnet 🙂 Offisiell åpning blir nå på søndag, 4 sept.  Debatt1 er et seriøst og nyskapende medium for politikk, samfunn og livssyn og er skapt for å styrke den offentlig debatten, ytringsfriheten og demokratiet. Forumet er åpent for alle til å kunne poste innlegg og artikler på siden, noe som er sjelden vare på norske internettsider i dag.

Gode innlegg vil bli profilert. En registrerer seg enkelt ved å oppgi mail adresse og (ekte) navn. Se øverst til venstre på forsiden: meld deg inn. Deretter får en passord til sin mail for innlogging, som en selv kan endre, og en er inne og kan opprette en egen profil på siden.

Velkommen til debatt1! Og husk: Din mening gir mening!

 

Facebook kommentarer
Forrige artikkelSysselsettingstall for norskfødte barn av innvandrerforeldre bør ikke mørklegges
Neste artikkelAlkoreksi – mest mulig rus for færrest antall kalorier
49 år. Oslo. Se Linkedin for mer informasjon om min utdanning, yrkeserfaring m.m. Eier og redaktør, debatt1.no. Debatt1 er til for å styrke den offentlige debatten, ytringsfriheten og demokratiet. Gratis å lese, gratis å skrive på. Alle kan publisere innlegg, men det forventes seriøse innlegg og et argument. Innlegg profileres av redaksjonen. Send ditt innlegg til . eller les mer på Kom i gang med debatt1. Velkommen!

DELTA I DEBATTEN:

Please enter your comment!
Please enter your name here