Det var dette med Israel igjen…….

0
1974

Hvorfor ser vi at så mange er negative mot Israel og Jøder?

De har fått sitt land, og skal aldri miste det igjen. I San Remo-avtalen står det at jødene har rett på hele området, men de skal gi rettigheter til andre folk som vil bo der. Det gjør de i dag. Det er ca 1mill araberer som bor i Israel.

Vi ser at på Vestbredden, som egentlig heter Judea og Samaria. Der får jøder ikke lov til å bo. Det skal være jødefritt!

Jøder har like store rettigheter til å bo der som arabere i Israel. Derfor må de lage enklaver der, slik at ikke jøder blir drept.

Dette er det mange i Norge som ikke forstår. Det var jødene i området som kalte seg Palestinere, for de de bodde i det Britiske Protektoratet Palestina. Det var ingen Arabere som ville kalle seg for Palestinere!

Så ser vi at Israel har et land som fungerer. De produserer teknologi og mat til hele verden. Hva ser vi fra de andre? Ingenting!

UNRWA er en oganisasjon under FN som kun er etablert for å ta seg av palestisnke flyktninger. De har 30.000 ansatte for å gjøre det. De får flere milliarder kroner for å gjøre det. FN har ca 6.000 ansatte for å ta seg av resten av flyktningene i verden. Synes du det høres rettferdig ut?

Jeg har vært mye i Afrika, og sett mye. FN, UN, er den mest korrupte organisasjonen i hele verden. Vi liker ikke å høre det, men det er fakta!

Vi, i Vesten, tror det gå an å forhandle med muslimer, Det går ikke. Vi skjønner ikke at de har en helt annen logikk enn det vi har.

Bare se hvordan det utviker seg…..

Facebook kommentarer

DELTA I DEBATTEN:

Please enter your comment!
Please enter your name here