«Har dere skinnhansker uten skinn?»

3
290

I det siste har vært jeg på utkikk etter nye «skinnhansker». Jeg var først innom Fretex, men de hadde ingen. Deretter gikk jeg også innom flere klesbutikker, uten hell. Det var faktisk ingen hansker i det hele tatt å oppdrive. Så gikk jeg innom en hanskebutikk. Der hadde de hansker, til og med på tilbud. Det eneste negative med dem var at de var laget av ekte skinn. Og dette eneste negative gjorde at hanskene henger i butikken enda, og ikke i gangen min.

Jeg er, som mange, i mot pels. Men det man kanskje glemmer er at skinn, som man finner på enkelte møbler, sko, klær og hansker også er laget av dyr. Det er pels som er barbert.

Så, hanskejakten fortsatte en liten stund til, til jeg rett og slett fant noen på nettet. De var fine, med en liten dusk laget av falsk pels.

Men det at de ikke er laget av dyr, gjør dem enda finere i mine øyne.

 

3 KOMMENTARER

 1. Jeg har i mange år vært aktiv i dyrevern og særlig kampen mot pelsindustrien. og med glede sett hvordan arbeidet med å stand og dele ut løpesedler har ført fram.

  I mange av de store kjedebutikkene som H&M og lignende har jeg funnet slike produkter i flere år.

  Ellers tror jeg at butikker vil, og må endre seg etter hva kundene etterspør, eller ikke etterspør.

  Monica Farinetti

  • Hei Monica,
   ved en feil ble din kommentar liggende på vent. Jeg vet ikke hvorfor, beklager dette.
   Slik jeg leser det i baksystemet skal ikke kommentarer holdes tilbake og det er heller ikke meningen. Unntaket er hvis en overstiger 4 linker eller hvis kommentator forsøker å poste uten å være innlogget eller uten at en oppgir navn og mailadr.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR